Cenza Gourmet

/ Cafeteria, Desserts
#232 of 1628 places to eat in L'Hospitalet de Llobregat
ClosedOpens at 08:00
Add a photo
Add your opinion
Cenza Gourmet photo
Add a photo
Cenza Gourmet photo
+ 7 photos Cenza Gourmet photo
+ 6 photos Cenza Gourmet photo
Cenza Gourmet photo
+ 4 photos Cenza Gourmet photo
Carrer Occident, 40
L'Hospitalet de Llobregat, Catalonia, Spain
Get directions

Invite your beloved with you to eat nicely cooked empanadas, pies and quiche. Based on the users' feedback on Google, this cafeteria deserved 4.9.

Ratings

Visitors' opinions

/ 9
Latest first English first
Add your opinion
Translate comments
(Client i veí del barri, aquest local l'han reconvertit com a mínim tres o quatre cops en 21 anys) La proposta actual es un forn de pa amb mescla de servei de bar, poder alguna beguda alcohòlica puntual. Vi negre ecològic i cerveses.Amb el pa acabat de fer fan diversos entrepans cruixents ;truita a la francesa, truita de patates, embotits, sobrassada, formatge, llom, Salxixes,..... Tenen típiques pastes de té, croassants, mousse de sabors variats, quiches, i altres propostes interessants.Ofereixen plats combinats, unes 11 propostes amb preus entre 5 i 7€ plat.La noia que gestiona el local, es gallega, això ofereix alguns productes típics de la seva zona que ofereix al potencial client descobrir_li; pa de Cea amb etiquetatge amb denominació d'origen, mel i alguns productes més interessants. Com a local ;Forma rectangular amb algun racó net,13 taules individuals o combinades en grup de 4, cadires de fusta còmodes, una TV amb programació Wi-Fi únicament, la noia té disponibilitat de posar el que el client desitja però la proposta òptima són vídeos musicals.Si reseguim la mirada a tot el local es curiós que els aplics de llum de mà dreta siguin negres piramidals i els de mà esquerra tinguin forma de gotes d'aigua amb suport de fusta romboidal amb imatge de molts anys de funcionament. Quasi al final del local 2m quadrats de condensació / humitat. (havent fet obres al local.... No té sentit mostrar aquesta imatge)Disposa de gran aparell d'aire condicionat.El sostre blanc amb llums potents il.luminen bé el local. Fa un poc de temps van obrir i poc a poc la gent va arribant i descobrint la simpatia de la Montse.Benvinguda al barri, et desitjo sort. (com a client és el segon cop que vinc, de ben segur que repetiré)
Empanadas de lujo y personal muy amable, muy recomendable, lo mejor de la zona!!!
Todo genial! La dependienta muy simpatica y atenta. Los productos riquisimos sobretodo la empanada gallega y la coca de recapte.Se nota q son caseros y ademas los puedo encargar! Muy recomendable en general.
All opinions
Address
Carrer Occident, 40, L'Hospitalet de Llobregat, Catalonia, Spain
Opening hours
SundaySun 09:00-14:00
MondayMon 08:00-20:00
TuesdayTue 08:00-20:00
WednesdayWed 08:00-20:00
ThursdayThu 08:00-20:00
FridayFri 08:00-20:00
SaturdaySat 09:00-15:00

Popular collections including Cenza Gourmet

See all
Updated on: