Mediterranean, Pizza
ClosedOpens at 16:00
$$$$ Price range per person 9-23 €
Sint Domusstraat 19, Zierikzee
Eetcafe schouwen photo
Add a photo
Eetcafe schouwen photo
+ 9 photos Eetcafe schouwen photo
+ 8 photos Eetcafe schouwen photo
Eetcafe schouwen photo
+ 6 photos Eetcafe schouwen photo
Add a photo
Add your opinion
Get directions Sint Domusstraat 19
Zierikzee, Zeeland, Netherlands

Eetcafe schouwen is pretty near Stadhuis Museum. Guests don't like pizza at this restaurant. Keep in mind the disappointing service is something you can experience here, according to the visitors' comments. Facebook users' reviews don't give Eetcafe schouwen a high rating.

Visitors' opinions on Eetcafe schouwen

/ 44
Latest first English first
Add your opinion
Translate comments
We hebben vaker eten besteld bij eetcafé schouwen, via thuisbezorgd.nl, dat was altijd prima en lekker. Bezorging altijd op tijd. Maar deze keer was de bezorging 20 minuten te laat. Heb nog gebeld en werd er gemeld dat ik via hun eigen moest bestellen, dan hadden ze invloed op de bezorging. De pizza lauw/koud, weinig smaak eraan. Heel jammer.
Niet te eten, echt absoluut smerig. Een kapsalon bestond uit smerige sompige kaas met half gebakken friet en shoarma die minimaal een jaar in smerige kerrie heeft gelegen. De kip op de kip pizza was ook ranzig. Bijna alsof het rot was, de bodem was ook sompig. Niet eten bestellen of halen bij eetcafe schouwen, of was het nou akino?
Een broodje hamburger met een heerlijk patatje, best lekker zou je denken? Niets is minder waar. Een slap pita broodje, een halfbakken schoenzool en koude patat. Totaal niet te spreken over het gerecht. Hopelijk wordt hier iets mee gedaan ????
All opinions
Get directions
Address
Sint Domusstraat 19, Zierikzee, Zeeland, Netherlands
Features
Delivery
Opening hours
SundaySun 16:00-01:00
MondayMon 16:00-01:00
TuesdayTue 16:00-01:00
WednesdayWed 16:00-01:00
ThursdayThu 16:00-01:00
FridayFri 16:00-02:30
SaturdaySat 16:00-02:30
Updated on: