Belgian, European, Seafood, Vegetarian options
ClosedOpens at 11:00
$$$$ Price range per person 9-21 €
Koning Albertstraat 23, Kuurne
Huyze Gezelle photo
Add a photo
Huyze Gezelle photo
+ 17 photos Huyze Gezelle photo
+ 16 photos Huyze Gezelle photo
Huyze Gezelle photo
+ 14 photos Huyze Gezelle photo
Add a photo
Add your opinion
Get directions Koning Albertstraat 23
Kuurne, Flanders, Belgium

Belgian cuisine is to guests' taste here. This place is known for good Kir. The accommodating staff welcomes people all year round. Service at this restaurant is something one can call fabulous. Based on the visitors' feedback on Google, Huyze Gezelle deserved 4.4.

Frequenty mentioned in reviews

dinner brunch outdoor seating great location
tapas amuse bouches poultry goose gat ice cream tiramisu gelato parfait dame blanche

Visitors' opinions on Huyze Gezelle

/ 116
Add your opinion
Translate comments
All in buffet formule of menu. Groepen.
Op 9 maart 2019 hadden we een familiefeestje in Huyze Gezelle. Alles was tip top in orde, van de voorbereiding tot de dag zelf. Het eten was heel lekker en er werd ook gedacht aan de kindjes. Heel vriendelijke bediening! We komen zeker terug. Doe zo verder, een dikke pluim voor jullie!!! Merciekes om ons een geslaagde dag te bezorgen.
Wij komen geregeld eten bij Huyze Gezelle. Vaak voor het buffet, maar af en toe kiezen we ook eens voor het maandmenu. Deze review gaat dus vooral over het maandmenu (maar het buffet is dus ook een super aanrader). Om te beginnen word je in dit restaurant steeds verwelkomd door dezelfde zeer vriendelijke gastheer. De sfeer in het restaurant is opperbest en al het personeel is vriendelijk. Je zit er op je gemak en wordt zeer correct bediend. Niets gehaast, maar alles in een zekere rust (en dat is toch belangrijk als je ergens rustig gaat tafelen). Wij komen ondertussen al meer dan 10 jaar regelmatig naar dit restaurant en hebben een zoon die momenteel 14 is. Steeds werd voor hem een aangepast menu voorgesteld (of hij at mee van het buffet). Zelfs de aankleding van de tafel was vroeger aangepast aan een kind (op 14 jaar hoeft dit nu niet meer natuurlijk ;) ) . Onmiddellijk bij binnenkomen krijg je het aperitief aangeboden en er zijn meerdere keuzes. Wij nemen eigenlijk altijd de kir omdat die zeer lekker is en niet te zwaar. Enkele zeer verzorgde welkomshapjes zorgen ervoor dat je direct op je gemak zit. Na een poosje komt de gastheer de menukeuze opnemen. Ondertussen wordt het aperitief nog meerdere keren bijgeschonken en zit je echt geen seconde met een leeg glas. Het eten zelf is zeer lekker. Je voelt dat er een kok aanwezig is die met passie kookt. De porties zijn van voldoende grootte en alles is zeer verzorgd. Het is ook niet zo dat je alles héél snel na elkaar krijgt, dus je kunt gerust op een rustige manier tafelen (tenslotte kom je toch een avond doorbrengen hé). Zowel tijdens de voorgerechten als hoofdgerecht word je rijkelijk voorzien van drankjes en ook voor BOB is er genoeg aanbod. Tot aan het dessert en de koffie toe is alles piekfijn. Het is ook zeer leuk dat je een vaste prijs betaalt en dus vooraf je rekening kent. Wat betreft prijs/kwaliteit denk ik dat het moeilijk is om ergens beter te vinden. Wij gaan nu toch al 10+ jaar naar dit restaurant en gaan ook zeer regelmatig ergens anders tafelen, maar toch komen we steeds terug naar Huyze Gezelle als favoriet restaurant. Dat wil wat zeggen natuurlijk. We kijken al uit naar ons volgende bezoek en vermoedelijk wordt het dan weer eens de buffetformule. Proficiat aan het ganse team!
All opinions
Get directions
Address
Koning Albertstraat 23, Kuurne, Flanders, Belgium
Features
Outdoor seating Сredit cards accepted Booking No delivery Takeaway
Opening hours
SundaySun 11:00-00:00
MondayMon 11:00-00:00
TuesdayTue 11:00-00:00
WednesdayWed 11:00-00:00
ThursdayThu 11:00-00:00
FridayFri 11:00-00:00
SaturdaySat 11:00-00:00
Updated on: