Kroken

/ Restaurant
This place may be called Restaurang Kroken now.
#48 of 129 places to eat in Nynäshamn
No info on opening hours
Scandinavian
$$$$ Average price: SEK 319-637
Add a photo
Add your opinion
Kroken photo
Add a photo
Kroken photo
+ 11 photos Kroken photo
+ 10 photos Kroken photo
Kroken photo
+ 8 photos Kroken photo
Fiskargränd 8, 149 30
Nynäshamn, Stockholm County, Sweden
Get directions

The key aspect of this restaurant is the Scandinavian cuisine. The good service is another important advantage But Kroken got into the Foursquare rating list and was rated below average.

Frequenty mentioned in reviews

Visitors' opinions

/ 8
Add your opinion
Translate comments
They had only one veggie option which was a chickpea pattie on a bed of baby potatoes in a sauce. Tasted pretty good. Huge wine selection and nice service, however a bit slow and unorganized
Очень вкусная рыба. Рекомендую.
Som utflyttad nynäshamnare har jag många härliga minnen på Kroken. Födelsedagsfester, dater, julbord etc Kommer ofta förbi när jag är "hemma", men då på lunch. Måste säga att denna är inte mycket att hänga i granen. Salladsbuffén är under all kritik. Fefferoni, burkmajs, torra oliver och pizzasallad. När menyn serverar kyckling med kaprissås och raggmunk med laxröra. Vad finns den röda tråden här? Sen vill jag klaga lite på strl av portionerna. När jag hör raggmunk tänker jag ett lass med varma raggisar, med laxröra denna gång, men även här kommer det in en besvikelse. En ynka raggmunk och lite laxsås. Jag var jätte hungrig och detta såg mer ut som en förrätt. Jag bad om en portion till och fick det utan problem. Servicen är kanon, så som läget och smakerna är inget fel på. Men det känns lite spretigt och förvirrat. Jag rekommenderar inte en lunch här som det ser ut i nuläget.
All opinions
Address
Fiskargränd 8, Nynäshamn, Stockholm County, Sweden, 149 30
Features
Outdoor seating Booking Сredit cards accepted No delivery Takeaway No TV
Updated on: