Upload menu
European, Scandinavian, Swedish, Vegetarian options
ClosedOpens at 17:00
$$$$ Price range per person SEK 310 - 620
26 Nygaardsvaegen, Täby
Skänkstugan photo
Add a photo
Skänkstugan photo
Skänkstugan photo
Add a photo
Add your opinion
Get directions 26 Nygaardsvaegen, 187 70
Täby, Stockholm County, Sweden

Scandinavian and Swedish cuisines under the direction of the talented chef are wonderful at this place. Come here and have good wine. This restaurant is recommended for the creative staff. The fabulous service is something these restaurateurs care about. You will definitely appreciate the calm atmosphere. Skänkstugan received 4.5 on Trip.

Best in the city

Restaurant

Frequenty mentioned in reviews

lunch dinner great service wine list outdoor seating
meat meatballs taro hamburgers burgers beef cod fish omelettes frittata

Ratings of Skänkstugan

Visitors' opinions on Skänkstugan

/ 3
Add your opinion
Translate comments
Nice Food and hospitable enviroment.
Supermysig uteservering och god mat! Besökte vänner i Täby en varm sommardag, då de vet att jag (som bor mitt i stan vanligtvis men som skåning är van vid att ha gräs mellan tårna) ville ut från stan och njuta av sommardagen på bästa sätt blev det en tur till Skänkstugan för söndagsmiddag. OMG vad mysigt :) god mat, härlig uteservering och professionell personal. Jag har en del allergier så för mig är det viktigt att personalen vet vad de pratar om. Detta är ett måste nästa sommar :)
En riktig pärla! Det är ont om bra restauranger i Norrort, men här finns ett riktigt mysigt litet ställe som definitivt är värt ett besök!. Det ligger lite undanskymt, man tror att man är långt ute på landet, vilket är en del av charmen - här känner man ingen stress. Miljön är unik, en gammal bagarstuga. På vintern brukar de elda i öppna spisar inomhus, mysigt, på sommaren uteservering. Maten är vällagad och de har intressant dryckesmeny, med ibland rätt ovanliga saker. När ägaren är där kan man fråga honom och han berättar engagerat om viner och annat. Det är inte direkt billigt, men när var bra mat billig i sverige senast. Skänkstugan är värd fem stjärnor, ett av de bästa o mysigaste ställena i Norrort.
Get directions
Address
26 Nygaardsvaegen, Täby, Stockholm County, Sweden, 187 70
Features
Сredit cards accepted Outdoor seating Booking TV
Opening hours
SundaySun 00:00-22:00
MondayMon 17:00-22:00
TuesdayTue 17:00-22:00
WednesdayWed 17:00-22:00
ThursdayThu 17:00-22:00
FridayFri 17:00-23:00
SaturdaySat 00:00-23:00
Updated on: