Ravintola Pingviini

/ Club, Pub & bar
#392 of 1137 places to eat in Vantaa
No info on opening hours
$$$$ Average price: 23-45 €
Add a photo
Add your opinion
Ravintola Pingviini photo
Add a photo
Ravintola Pingviini photo
+ 16 photos Ravintola Pingviini photo
+ 15 photos Ravintola Pingviini photo
Ravintola Pingviini photo
+ 13 photos Ravintola Pingviini photo
Kielotie 20, 01300
Vantaa, Uusimaa, Finland
Get directions

Come for a meal right after visiting Vantaa City Museum. But the Foursquare rating for this bar is not high.

Frequenty mentioned in reviews

Visitors' opinions

/ 8
Latest first English first
Add your opinion
Translate comments
Osaava ammattitaitoinen henkilökunta.Mikä hienointa pitävät silmällä ettei laseihin laiteta mitään ylimääräistä,ottavat vartioimattomat juomat heti pois lojumasta.. juomat saa ottaa mukaan isolle lämmitetylle katetulle,tupakointiterassille. Vaikka on nuorisopaikka,niin vanhempikin otetaan mukaan porukkaan avoimesti.Hyvä dj,hyvää musiikkia,iso tanssilattia ja korokekkin löytyy jos tahtoo olla esillä.Tilava ja hyvin siisti,puhdas paikka. Hyvin samanlainen avoin,iloinen,turvallinen,arvostava meininki,kuin helsingin millissä. Riittävästi henkilökuntaa,ei tarvitse asiakkaan paljon odotella. Kaikkea tarjolla(ruokaa,juomaa) vähän vaativampaakin makuun.. Yksi parhaita missä olen pitkään aikaan piipahtanut,aikamoinen löytö.
Tulimme ravintolaan seurueemme kanssa hieman ennen seitsemää. Pelasimme biljardia, tilasimme pientä safkaa ja nautiskeltiin juomia ihan mukavissa tunnelmissa, kunnes myöhemmin tullut seurueemme jäsen ei meinannut päästä sisälle, koska oli muka liian humalassa. Kaveri oli selvinpäin ja autolla liikenteessä, pääsi sisälle vasta kun pyysi portsaria puhalluttamaan. Oltuamme paikassa useita tunteja yhtäkkiä järkkäri/portsari tuli pyytämään, että takit narikkaan kun olivat penkillä takanamme. Eikä siinä mitään, lähdimme takkeja viemään. Sitten ovella vaativat narikka/sisäänpääsymaksua, vaikka olimme olleet ravintolassa jo useita tunteja ja käyttäneet paikkaan satoja euroja. Ymmärrän, että takit täytyy viedä narikkaan mutta minusta oli täysin kohtuutonta kuinka meitä kohdeltiin, enkä ole koskaan törmännyt tilanteeseen jossa ravintola vaatii sisäänpääsymaksua useita tunteja paikkaan saapumisen jälkeen. Narikalla hlökunta nimenomaan vielä vaati sisäänpääsymaksua, ei puhunut esim. narikan palvelumaksusta. Kukaan portsari/narikkahenkilökunnasta ei edes suostunut keskustelemaan asiasta. Seurueessamme oli useampia selvinpäin olevia henkilöitä. Olen todella pettynyt paikan toimintaan, en voi muuta sanoa. Ainoa, jonka kanssa pystyi asiasta käymään mitään keskustelua (antamaan tilanteesta palautetta, kun osa porukastamme oli jo lähtökuopissa) oli meitä lähestulkoon koko illan palvellut nainen, kiitos hänelle hyvästä asiakaspalvelusta kaikesta huolimatta!
Eilen kaikki sujui siihen asti hyvin, ennen kuin poke päätti että eestiläinen kaveri (oli kuskina) ei pääse sisään, koska on liian "humalassa". Ei suostunut perustelemaan päätöstään, vaikka kaveri oli täysin selvinpäin.
All opinions
Address
Kielotie 20, Vantaa, Uusimaa, Finland, 01300
Features
Сredit cards accepted Outdoor seating
Updated on: