Bistrot BOMBANCE

/ Restaurant
#70 of 172 places to eat in Enköping
No info on opening hours
French
$$$$ Average price: SEK 150-299
Add a photo
Add your opinion
Bistrot BOMBANCE photo
Add a photo
Bistrot BOMBANCE photo
+ 11 photos Bistrot BOMBANCE photo
+ 10 photos Bistrot BOMBANCE photo
Bistrot BOMBANCE photo
+ 8 photos Bistrot BOMBANCE photo
Kungsgatan 27, 749 35
Enköping, Uppsala County, Sweden
Get directions

After watching The parks of Enkoping, have a meal at Bistrot BOMBANCE. Ignore other places, discover the French menu at this restaurant.

Frequenty mentioned in reviews

Visitors' opinions

/ 3
Add your opinion
Translate comments
White guide under senaste åren säger det mesta, toppklass på det mesta från förrätter till desserter. Vi var på plats med 5 kräsna herrar som både är duktiga matlagare och har kräsna smaklökar så pressen var hård på köket att lyckas få oss nöjda. Detta gjorde dom verkligen och alla var otroligt nöjda med allt dom åt. Vi tog olika rätter allihop och var supernöjda med alla smaker samt en grym service samt stämning på restaurangen. Detta är verkligen Enköpings bästa krog utan tvekan och verkligen värd ett besök. Det enda som inte höll måttet var Espresso kaffet som fler av oss tog efter maten. Vi informerade att detta inte var någon höjdare så vi valde bryggkaffet istället. Detta blev alla nöjda med och som plåster på våra djupa sår efter detta så slapp vi alla betala för kaffet. Menyn är väldigt komplett så det finns något för allas smaker och det är också inte speciellt dyrt för vad du får för pengarna. Alla var överens om att en 4/5 eller 5/5  är detta värt hur klart som helst. För mig var det en 5/5 med tanke på helhetsupplevelsen och jag har väldigt svårt att ge något detta betyg eftersom jag vill verkligen att det ska vara något alldeles extra i såfall och...den bomben kom här på Bombance! Viva la france! :)
Det här stället i Enköping är en riktig guldstjärna! Super trevlig fransk bistro som har ett 35-40 platser där man behöver vara ute i god tid att boka bord. Vi, ett sällskap på 5 personer hade bokat bord 2-3 veckor innan för att försäkra oss om att få bord. Vi kom till restaurangen 5-10 minuter innan avtalad tid och blev visade till vårt bord. Vi fick snabbt in menyer och frågan om vad vi ville beställa för dryck. Efter några minuter kom dryckerna in och vi kunde lägga vår matbeställning. Vi valde olika typer av förrätter och huvudrätter. Personligen valde jag en gratinerad löksoppa till förrätt och en fisk och skaldjurssoppa till huvudrätt. Min mat var perfekt! Mycket god och väl avvägda smaker. De andra i sällskapet var också väldigt nöjda med samtliga rätter. Vi beställde även in efterrätt som även den var kanon! Det enda lilla minus vi alla hade var att kaffet (espresson) var dålig.... Samtliga i sällskapet ger denna pärla en väldigt stark 4:a i betyg, sååå nära full pott!
En helt fantastisk fransk bistro i Enköping, vem skulle tro det? Välkomponerade maträtter och trevlig service. För oss blev det sommarens bästa lunch där vi satt i solskuggan under ett lövverk på  uteserveringen. Det var vårt tredje besök och det kommer bli fler!
Address
Kungsgatan 27, Enköping, Uppsala County, Sweden, 749 35
Features
Сredit cards accepted No delivery Outdoor seating Wi-Fi No takeaway Booking No TV
Updated on: