Where:

Hereford Steakhouse

/ Restaurant, Steakhouse
#1806 of 4956 places to eat in Oslo
No info on opening hours
Steakhouses
$$$$ Average price: NOK 211-422
Add a photo
Add your opinion
Hereford Steakhouse photo
Add a photo
Hereford Steakhouse photo
+ 4 photos Hereford Steakhouse photo
+ 3 photos Hereford Steakhouse photo
Hereford Steakhouse photo
+ 1 photo Hereford Steakhouse photo
Østre Elvebakke 7, 0182
Oslo, Norway
Get directions

Norwegian Centre for Design and Architecture is a great attraction for tourists who come to eat at this restaurant after long walks.

Visitors' opinions

/ 3
Add your opinion
Translate comments
Beliggenheten ved Akerselvas bredder er nærmest uovertruffen. Uansett årstid er det trivelig å benke seg her, men uteserveringen er i særklasse god. Lokalet er pent innredet på en måte som står i stil til sjangeren. Som forventet av et steakhouse serveres det i hovedsak et utvalg av kjøttretter, som alle leverer helt som de skal, men ikke noe utover det. Ølutvalget var noe magert, og med tanke på hvor mye god drikke har å si for matopplevelsen kunne de enkelt fått en ekstra stjerne ved å gjøre noe med dette. Bor man i Oslo bør man unne seg et besøk her om sommeren ihvertfall én gang, for å nyte synet av elven som klukker forbi mens man inntar et godt måltid.
Hyggelig lokale langs akerselva, som tilfeldigvis oppdages under årets Elvelangs i fakkellys. Lokalet er stilfult i bruntoner, betong og hyggelig belysning. Maten på bordene rundt ser svært innbydende ut, og det går mye i biff med tilbehør. Jeg går på en smell og lander på et tilbud som kun er med elvelangs. Jeg ender opp med en BBQ burger til 100,- (forsåvidt godt tilbud), men presentasjoenen er langt verre på denne retten enn alt det fristende på bordene rundt. Kjip burger, servert på papptallerken. Får grill-i-parken assosiasjoner med en gang. Skuffende. Skal du hit, forsøk noen av hovedrettene på menyen, det skal hvertfall jeg neste gang :)
Styr unna! Stedet har eæva mat og danskebåtmusikk. Men, digg sted i sola på dagtid.. Hold deg ev. til en kaffe eller enkel drink i sola.
Address
Østre Elvebakke 7, Oslo, Norway, 0182
Features
Сredit cards accepted No delivery Outdoor seating No takeaway Booking No TV

Food guides for travelers

Updated on: